Menu
Display # 
Title
Shqiptarët dhe interesi kombëtar i tyre
Shteti komb i shqiptarëve, ideali jonë i kahmotshëm nacional
Cilat ishin lojërat e fshirjes së çdo gjëje paraprake të qytetërimit Iliro-Pellazg (III)
Ballkani perëndimor dhe dyert e mbyllura të BE-së
Cilat ishin lojërat e fshirjes së çdo gjëje paraprake të qytetërimit Iliro-Pellazg (II)
Sa është e vjetër Kësula (Kapuçi-Qelesha) Shqiptare
Cilat ishin lojërat e fshirjes së çdo gjëje paraprake të qytetërimit Iliro-Pellazg (I)
Identiteti shqiptar dhe politikat arsimore
Komunikimi i kryepolitikanit me njerëzit e thjeshtë kërkon art
Historia dhe utopia e shqiptarëve…!
Ku po shkon ooo partizan…?
Ka edhe një faqe tjetër, të turpshme, në historinë e Ushtrisë së Kuqe
Përdorimi i plisit gjatë mijëvjeçarëve dhe interpretimet tona
Antropologjia shoqërore dhe projeksioni gjeopolitik
E ardhmja e kombit vjen e sigurt kur pranohet e shkuara dhe e sotmja (V)
Përçarja e shqiptarëve varr i hapur
E ardhmja e kombit vjen e sigurt kur pranohet e shkuara dhe e sotmja (IV)
Shkrimtar i madh apo njeri i vogël
E ardhmja e kombit vjen e sigurt kur pranohet e shkuara dhe e sotmja (III)
Kush e tronditë opinionin shqiptar e ndërkombëtar, për etjet e mëdha hemegjoniste-sllave
Kosovë - Krime, ose shpikja e një "Ujdie"
Emri komb, "Pasaporta" parahistorike e Arbërve
Shpërfilllja e tërë kombit tonë nëpër evropë-jo vetëm mëvetësia e shtetit shqiptar "Shqipëria"
A ekziston kombi "Grek" dhe kush e ka krijuar këtë shtet (IX)
E ardhmja e kombit vjen e sigurt kur pranohet e shkuara dhe e sotmja (II)
Denatyralizimi i folkorit vjen si pasojë e mosplotësimit kulturor
A ekziston kombi "Grek" dhe kush e ka krijuar këtë shtet (VIII)
E ardhmja e kombit vjen e sigurt kur pranohet e shkuara dhe e sotmja
A ekziston kombi "Grek" dhe kush e ka krijuar këtë shtet (VII)
Si e krijoi Austro-Hungaria shtetin shqipëtar
A ekziston kombi "Grek" dhe kush e ka krijuar këtë shtet (VI)
A ekziston kombi "Grek" dhe kush e ka krijuar këtë shtet (V)
A ekziston kombi "Grek" dhe kush e ka krijuar këtë shtet (IV)
Dardania e pazbuluar
A ekziston kombi "Grek" dhe kush e ka krijuar këtë shtet (III)
Kombësia e Shqiptarëve është peshuar përherë me lirinë!
A ekziston kombi "Grek" dhe kush e ka krijuar këtë shtet (II)
A ekziston kombi "Grek" dhe kush e ka krijuar këtë shtet (I)
Estetika, evoluimi dhe lidhja me shkencat e tjera të Filozofisë
Faktori social dhe ndërkombëtarizimi i krimit
Trekëndëshi i mashtrimit Athinë-Beograd-Moskë
Demarkacioni: Sinori i kësaj Kosove që mbanë erë tradhëtie
Dalja e Britanisë shkakton reflektim për zgjerimin e BE-së në Ballkan Perëndimor
Jugosllavia e Titos, sistem liberal apo sistem i pabarazisë?
Turqia në Afrikë
Tregtarët politik Shqiptarë dhe kryqomania politike maqedonase
Përse fuqitë e mëdha iu vërsulën shqiptarëve?
Kosovën e kërcënojnë: Qeveria marionete, UNMIK-EULEX-i, BE-ja dhe fushata e egër anti islame
Demokracia në Shqipëri, metamorfozë e komunizmit
Marrëveshja për “Zajednicën” dhe protesta e Opozitës kundër saj

Autor të ndryshëm