Menu
Display # 
Title
Të gjykojmë por si të gjykojmë?
Dy fjalë për zgjedhjet
Skenari turpshëm i dështakëve!!
Vetëgjyqësia - Antivlera e një kombi
"Pafajësia e shqiptarit"
(vet)Ndëshkimi me votë!
Trampolina historike (II)
Shqipëria është Atmëmëdheu i mbarëshqiptarëve
Populli shqiptarë kurrë nuk ja ka falur gjakun tradhtisë!
Trampolina historike (I)
Popullata Shqiptare
Terrori psikologjik i padrejtësisë përbën kërcënimin më të madh për shqiptarët
Drejtësia e korruptuar dhe farsa "demokraci"
Ku jemi ne shqiptarët?
Marrëveshjet Shqiptaro-Serbe dhe mohimi i krimeve
Marsi i Lavdishëm
Skeçi i stupcave lavdërohet nga imediat e beogradit!
Për së gjallë nuk e heq nënshkrimin betohet... "Trim me fletë"
Zot shpëtoje Kosovën
Morali i «Bllokmenëve» që ngeli pa një gjyq moral
Rojet e reja të ideve demokratike!
A ekziston toleranca fetare?
Si mund të dilej nga kjo krizë e vetëvrasjes politike?
Federalizmi i maqedonisë apo bashkim me Shqipërinë?!
Kumanov tokë e Shqipëris: Kush ti vrau djemt e Liris?
Mërgata, zë i paharruar i atdheut
Karvani presidencial i Thacit
Kush do t’i besonte historisë së shtrembëruar të Jusuf Buxhovit dhe shpifjeve të Azem Vllasit
Përsëri 'fitues'. Përsëri 'po marrin' çmime!
Shqiptarët u liruan e nuk u çliruan
Eksodi që po ndodh në Kosovë fsheh tradhëtin e madhe që po i bëhet popullit tonë!
Nastradini nuk deshi me u ba mbret
Në kujtim të një gjenocidi që vazhdon
'Parku i ndarjes'
Kush po i frikësohet Tribunalit?
Politikë me UÇK-në
'NATO AIR just do it'
NATO ishte shpresa
Me radikalin drejt Evropës
Muskujt kosovarë
Shitni xhipat, shëroni fëmijët
Shkëlqimi i një greve
RTK si kooperativë e Thaçit
Pavarësia, ditë feste dhe reflektimi
Kur pranvera 'tfillohet'
UDB-ashët dhe 'patriotët'
Evropa e 'krishterë' dhe Shqipëria 'myslimane'
Maskimi patriotik i Kelmendit
Dolli në Bruksel – eshtrat në Rashkë!
Ciceronët e politikës shqiptare

Autor të ndryshëm