Menu

Pafundësia e papërgjegjësisë

User Rating:  / 0
PoorBest 

Pas skandaleve të njëpasnjëshme në arsimin e Malishevës, pas shkeljeve të ligjit me qindra herë dhe këtë nga vetë kryetari i komunës së Malishevës, Ragip Begaj dhe drejtori i arsimit, Blerim Thaçi, së fundi janë gjobitur drejtoria e arsimit me 32 mijë Euro dhe me 12 mijë Euro drejtori i kësaj drejtorie, Blerim Thaçi, për pa rregullsitë në arsim.

Por lindin pyetjet, të kujt janë këto para? A kemi obligim ne si qytetar të paguajmë me taksa tona teket e këtyre njerëzve?

Pa pike morali?

Vetëm e vetëm për t'i rehatuar militantët e vet, si bije fjala reja e aktivistit te Nismës, Daut Krasniqit, e cila është Zamira Toplana, apo mikut të familjes Fatmir Limës, i cili është Hafir Xhyliqi!

 Komento artikullin!


Security code
Fresko kodin e sigurisë!

Autor të ndryshëm