Menu

Hysni Mjeku, rizgjidhet për herë të tretë kryetar i degës së PDK-së në Kastriot

User Rating:  / 0
PoorBest 

Dje nē Kastriot pas mbajtjes së takimit të Këshillit Drejtues të Degës së PDK-së me të vetmën pikë të rendit të ditës së rizgjedhjes së kryetarit të degës dhe pas një procedure demokratike e të rregulltë me shumicë votash,, sërish u rizgjodhë z. Hysni Mjeku.

Në këtë takim kishin marrë pjesë edhe strukturat e Selisë Qendrore të PDK-së, si z.Bajrush Xhemaili, nënkryetar për çështje organizative, znj.Ganimete Musliu, deputete, Berat Luzha dhe Alije Bunjaku.

Kryetari i sapozgjedhur z.Hysni Mjeku në këtë pozitë është zgjedhur për të tretën herë, ai është jurist i diplomuar, pjesëtarë i UÇK-së, aktivist dhe veprimtarë i dalluar i këtij rajoni. Zgjedhja e tij, padyshim se është një ndihmesë e madhe në kohën e duhur, sepse Dega e PDK-së në Kastriot kishte mjaftë kohë që i mungonte një udhëheqēs autoritav dhe me përvojën e duhur.

Kryetarit të ri të Degës së PDK-së z.Hysni Mjeku ua urojmë detyrën e re me përgjegjësi të vjetra duke i dëshiruar suksese dhe fitore në zgjedhjet e ardhshme.

Fehmi Ramadani
Më 23 mars 2017/Kastriot.

 Komento artikullin!


Security code
Fresko kodin e sigurisë!

Autor të ndryshëm