Menu

Dorëheqja nga funksionet, është detyrim moral, dhe ligjor!

User Rating:  / 0
PoorBest 

Kryetari i nëndeges (seksionit)brenda qytetit Klina 2 të LDK-së z. Lavdim Dushi jep dorheqje nga të gjitha funksionet dhe angazimet e kësaj partie.

Duke marr informata nga portali ynë thon se Lavdim Dushi largohet me paknaqësit brënda degës se LDK-së në Klinë.

Dinakrit dhe klanet brënda LDK-së ne Klinë funksionojnë shumë, klanet e kesaj partie dëmtojn edhe elektoratin dhe imazhin e LDK-së në Klinë, për katër vite LDK pak punoj me elektoratin e sajë.

Qytetarët e Klinës ja ngopur me pozitën në pushtet për deri sa ajo merr vendime pa bashkëpunimin e qytetarëve.

Opozita në Klinë nuk ka krahë për mbeshtetjen e qytetarëve dhe vendimeve për qytetin e tyre.

Duke pasur parasysh shumë parregullsi brënda LDK-së z. Lavdim Dushi largohet nga kjo parti bashkë me dhjetra qytetarë.

Portali ynë provoi te lidhet direkt me z.Lavdim Dushin po ishte e pamundur lidhja me të që të sqarojm largimin e tij nga LDK-ja./Berat Kelmendi

 Komento artikullin!


Security code
Fresko kodin e sigurisë!

Autor të ndryshëm