Menu
Display # 
Title
Rreth krahut, të bashkuar
Dhuna mendore dhe paturpësia e shkaktarëve të saj
Lufta për pushtet apo koalicioni i frikës
Respekt për arsimin Shqiptar!
Kastriot Myftaraj mbron vetëm të vërtetën
Arsimi Shqip po shkon në një gjendje të pakontrolluar!
Maji i lavdisë së Bardhyl Osmanit, për Kosovën Lindore
Kjo vetëdije merr gjëmba nga pikëpamjet më radikale
Skënder KAPITI i kishte parashikuar zgjedhjet e parakohshme në Kosovë si të pashmangshme
Demokracia në paralele
Politika e BE-së, si dhe partitë e demokracia në Shqipëri e Kosovë kanë dështuar
A është përzier leshi e nuk kërkohet fija për ta zgjidhur nga ata që e kanë përzier?!
JO demarkacionit!
Revanshi i pacipshëm i Kadri Veselit
Letër-thirrje patriotike! Sot!
Rilindja e z. Sela dhe agonia e FYROM-it
Si nuk e kishim ditur që kemi aq trima, dëshmorë dhe heronj të gjallë?!
Urrejtja e njerëzve do të kalojë, dhe diktatorët do të vdesin
Për të mprehur majën e lapsit!
Terrori i tankeve serbe në Kosovë Lindore
Kur udhëtoja me makinë rrugëve të atdheut tim - Shqipërisë
Një majet tona
Një lajm që na mbush me gëzim
A është më e favorizuar sot një femër për postin e Presidentit?
Pse Shqipëria është edhe sot në këtë krizë të thellë?!
Deklaratë kundërshqiptare pa përgjigje!
Mendësia e mbrapsht
Padrejtësitë më të mëdha në kohë të fundit janë duke u bërë në Policinë e Republikës së Kosovës
Kur Luli dhe Saliu thonë që kanë hallin që drejtësia të mos kapet nga politika!!
Nga sot, rruga ime me PDK'në, ndahet përfundimisht!
Lulëzim Basha: Profili Europian i tij, kauza dhe sfida e tij përballë Qeverisë
Tri gënjeshtrat e Fatos Klosit
Ja pse do ta përkrahë antarësia e PS-së dhe votuesi "Zgjidhjen" e Kokëdhimës
Mos i detyroni historianët turq të flasin me dokumente
Hashim Thaçi - Njeriu më kontraverz në skenën politike!!
Fraksioni politiko-kriminal i EULEX-it me policët serb akuzon Grupin e Dobrosinit
Kur gjykojmë qeverinë
Lëvizja politike "Kokëdhima"
Serbisë po ia qajnë hallin bastardët tanë
Dhuna e terrori në vendlindjen time, Preshevë
Kur qeveritë dakordohen pëe Demarkacionin, bota miraton
Maqedonia, shteti pa krye
Ben Blushi, je jo vetëm politikan i keq, por në rradhë të parë je njeri i keq
Samet Zagradi, një djalë patriot dhe artist!
Shqipëria prej 25 vitesh në anarkodemokraci
Buzëqeshja në fytyrat e nxënësve
Demonstrata e 28 Marsit 1989 në Zhur - Një fshat i tërë në shërbim të atdheut
Marine Le Pen ka ngecur në rrjetin e shpifografisë së Beogradit
A po shëndrrohet Kosova në krahinë të varrur nga "Jugosllavia" moderne - Serbia europiane?!
Pjesëmarrje për migrantët dhe të rinjtë: Wil-i bëhet me demokratik

Autor të ndryshëm