Menu

Reagim: Komandant Bala i gatshëm të mbroj sovranitetin e Republikës së Kosovës

User Rating:  / 0
PoorBest 

Bajram Arifi Komandant Bala deklaron se:

Duke parë kohëve të fundit që është nxer situatë politike në mes të Kosovës dhe Sërbis, profiterat që manipuluan me statusin e veteranit të luftës, dallohen shumë leht.

Po si u deklaruan serbët, Presidenti Tomisllav Nikoliq dhe Kryeminstri Vuçiq që forcat e tyre do të marshojnë në Kosovë qenefat të ashtëquajturit veteran lufte që s'kan qenë fare në luftë, kanë dorzuar menjëherë kartelat e tyre nëpër shoqata, 10.135 vet që kishin marrë kartelat e veteranit.

Besoi që së shpejti të gjithë qenefaxhit kanë me i dorzuar kartelat e veteranit që s'kan qenë në luftë.

Kanë me mbet vetem veteranët e vërtet.

Unë dëshmoj që jamë veteran e invalid lufte. Po qëse kërkohet nga ne për ti dalë në ndimë atdheut, do të ju përgjigjem me krenari. Së shpejti do të dalin të gjithë ata që luftën e kanë parë vetëm nëpërmjet ekranit televeziv.

Do të mbeten veteranët e vërtetë. Dhe të gjitha marrinat që kan bërë në emër të UÇK-së janë vet këta profiterët e luftës, që janë munduar me shpirt të i cesin imazhe të keq luftës së lavdishme të UÇK-së,UÇPMB- së, e UÇK-së Kombëtare.

Këtë e them me plot përgjegjësi Bajram Arifi Komandant Bala invalid lufte.

 Komento artikullin!


Security code
Fresko kodin e sigurisë!

Autor të ndryshëm