Menu

Shqiponja nuk është krijuar për kafaz

User Rating:  / 0
PoorBest 

Ramush Haradinaj me vëllezërit Marjan dhe Viktor Sopi

Shqiponja (Ramush Haradinaj) është i krijuar të jetë i lirë, këtë liri ai e pagoi shtrenjtë dhe tanimë duhet ta gëzoj. Ai është njeri i paqës dhe tolerancës, njeri i mirëkuptimit, njeri bujar, njeri i fjalës dhe besës... Dhe vëllau i tij z. Daut Haradinaj nuk tha asgjë më tepër se: Sërbija (dhe disa të tjerë) po luajnë me zjarrë. Serbia u dogj shpeshherë në atë zjarrë, dhe nëse vazhdon politikën millosheviqiane atëherë prapë do e ketë të njëjtin fat. Këtë do e thoshte çdo politikan dhe njeri i arsyeshëm. Nuk kemi neve njerëz për të dhënë flije therrore, mjaftë kemi dhënë, por nëse e kërkon nevoja, aty jemi.

JEMI ME RAMUSHIN DHE DAUTIN TË GJITHË, ME FAMILJEN HEROIKE HARADINAJ.

Marjan Sebaj-Sopi

 Komento artikullin!


Security code
Fresko kodin e sigurisë!

Autor të ndryshëm