Menu

Si u festua Bajrami gjatë luftës?!

User Rating:  / 0
PoorBest 

E martë 19 Janar 1999, Grabovc - Fushë Kosovë, dita e Fitër Bajramit.

Foto është bërë me datë 19.01.1999 (e martë) në Shtabin e UÇK - së në Grabovc me rastin e Fiter Bajramit.

Në foto janë ushtarët e togut të Grabovcit, Brigada 114 Fehmi Lladrovci, Zona Operative e Drenicës.

1. Abedin Sogojeva - Komandant Dini
2. Ferid Curri - Dëshmor i Kombit
3. Petrit Curri
4. Hakif Berisha
5. Fehmi Konjusha
6. Arsim Sogojeva
7. Vullnet Ibishi
8. Fidaim Berisha
9. Shaban Berisha
10. Ali Sogojeva
11. Hysen V. Sogojeva
12. Lirim Jakupi
13. Afrim Sogojeva
14. Milaim Sogojeva
15. Shkodran Sogojeva

Gatimet për ditë të Bajramit janë bërë nga zonjat Haxhere Sogojeva dhe Xhevahire Sogojeva, ndërsa embëlsirat janë bërë nga motra e dëshmorit Ferid Curri, Mirishahe Curri-Kaqiu dhe Krenare Sogojeva Dermaku një vajzë e re atë botë që ndihmonte UÇK-në me çdo formë edhe pse shumë e re në moshë.

Jam krenar që isha pjesë e këtij togu heroik.

Adnan A Sogojeva

 Komento artikullin!


Security code
Fresko kodin e sigurisë!

Autor të ndryshëm