Menu

Zëri i Besnikut mbetet ritual i suksesit të ti

User Rating:  / 0
PoorBest 

Besnik Dragaj

Filloj kur ishte në moshë shumë te re nga tingujt qe prindi i tij i cili ishte Solist ne violin dhe si vokalist, Besniku me një moshë shumë te re fillojë të jetë protagonist i këngës. Ai arriti qe ta vazhdojë trashëgiminë familjare në lëminë e muzikës.

Besnik Dragaj ëndrronte skenen në një moshë te re, ai u ngrit shkallëve te skenës, në vitin 1999 për herë te parë ku u shfaqë në skenë, vullneti dhe përkrahja e familjes, atij i jepë forcë dhe përkrahje çdo herë. Besnik Dragaj shkollën fillore përfundojë në Klinë, kurse shkollen e mesme te muzikës "Lorenc Antoni" ne Drejtimin e Solokendim te Profesoret Shkumbin Krasniqi dhe Valentina Derguti në Prizren, pati një vargë suksesesh ku disa herë u shperblye edhe si nxënësi me i dalluar.

Besnik Dragaj u bë lundrimtar i se mirës asnjë herë nuk u ndal vazhdoj te jetë perkrahë muzike çdo herë për te kuptuar se kushë është muzika, ai vazhdoj Fakultetin e Arteve në lëmin e muzikës dega Solokendim tek Profesor Ahmet Derguti.

Besniku vazhdoj me një eufori te madhe në muzikë ai është njëri prej këngetarve me te dalluar, ai merr pjesë në qindra mijëra gazmende familjare, kënga, zëri dhe sinqeriteti i tij e bëjnë te vlersueshme punën e tij. Besnik Dragaj betejat nuk ndalen promovoj edhe tri albume me këngë, poashtu lansoj edhe videoklipin e ri "Deri në Fund" Muzika dhe orkestrimi Florent Boshnjaku, Elektro sazz Astrit Stafaj, Teksti Arsim Bunjaku, Bek vocal Linda Hakaj.

Meqe Besniku merret me muzikë dhe e ka trashëgimi nga Prindi i tij i cili po ashtu është vokalist me violinist i shquar. Ai tashmë ne orkester ka edhe dy vllëzrit e tij Nexhin dhe Fisin. Besniku premton shumë duke pasë parasyshë se është ne një moshë te re dhe zëri i tij premton shumë qe adhuruesve te i jepë plot energji pozitive.

Brenda tipareve te tij egzistojnë shumë gjëra pozitive qe e bëjnë adhuruesin e muzikes se tij të janë pranë Besnikut.

Besniku çdo herë mbetet i respektueshem dhe i afert me të gjithë.

Ai me një zë te mrekullueshem arriti për një kohë te shkurtë te perfitoj shumë fansa, dhe te jet numer një në vendë. Urtesia e tij e bënë qe ai te jetë i dashur për publikun. Besnik Dragaj mbetet qe te vazhdoj punen e tij dhe se shpejti te na sjellë këngë dhe videoklipe te reja./Lavdim Dushi

* * * * *

 Komento artikullin!


Security code
Fresko kodin e sigurisë!

Autor të ndryshëm