Menu

Salih Bacaj zuri vendin e 3-të në bodybuilding New York‏

User Rating:  / 0
PoorBest 

Në garat që u mbajtën me 4 Qershor 2016 në New York Atlantic States Championships, bashkëkombësi ynë Salih Bacaj ishte njëri ndör pretendentet kryesor te këtij garimi fal gjendjes se ti të shkëlqyer fizike si bodybuilder dhe kështu në një garim te fort ne këtë disiplinë ai zuri vendin e 3-te ne shtetin e New Yorkut qe është një sukses i jashtëzakonshëm i këtij te riu me origjinë nga Plavë Gucia.

Përndryshe Salihi 22 vjeçar, është djali i bashkëkombësit tone Imer Bacaj nga fshati Pepaj i Plave Gucisë.

Esad Gjonbalaj

 Komento artikullin!


Security code
Fresko kodin e sigurisë!

Autor të ndryshëm