Menu
Display # 
Title
Rifat Latif Berisha - HEROI I KOSOVËS
Tre vëllezër dhe një motër jetim, kundër shkjaut
Haki Taha - Gjakovë 1913 - Prishtinë 1945
Shtjefën Gjeçovi (Mëhill Kostandin Gjeçi-Kryeziu 1873 - 1929)
Profesori i paharruar Ibrahim Babamusta 'Mësues i Popullit' 1903 – 1991
Çerçiz Topulli, heroi që nuk donte pushtuesit
Qazim Bllaca - njëri nga shtatë drejtuesit kryesorë të lidhjes së Dytë Shqiptare të Prizrenit - Pjesa3
Qazim Bllaca - njëri nga shtatë drejtuesit kryesorë të lidhjes së Dytë Shqiptare të Prizrenit - Pjesa2
Qazim Bllaca - njëri nga shtatë drejtuesit kryesorë të lidhjes së Dytë Shqiptare të Prizrenit - Pjesa1
Si e njoha Ramiz Kuklecin
Dedë Gjon Luli - Jetë e shkrirë në luftë kombëtare
GJON SERREÇI (1920 - 1947) PRIJATAR I LËVIZJES NACIONAL DEMOKRATIKE SHQIPTARE
NAIM FRASHËRI - PROFET PËR SHQIPTARËT - Artur Shkurti
NAIM FRASHËRI - MONUMENTI I VIRTYTIT DHE VETËFLIJIMIT KOMBËTAR ! - Ferit Ramadani
Poemë e panjohur për gjenealogjinë e Ali Pash Tepelenën dhe vargje në Gjuhën Shqipe që i kushtohen ati botuar në vitin 1871 - Arben LLalla
Mr. Hajdar Salihu 1950 - 1995 - Mexhid Yvejsi
ABDURRAHIM BUZA 1905-1986 - Mexhid Yvejsi
XHEVË LLADROVCI NGA LËVIZJA ILEGALE NË UÇK - Bedri Islami
TRIMI I MARTIRASIT QË BËRI EMËR NË DUKAGJIN - Fetnete Ramosaj
Në 12 vjetorin e rënies së dëshmorit Gazmend Mehmetaj (1978-1998) - Fetnete Ramosaj
Në 45 vjetorin e vdekjes së poliglotit tonë F.S.Noli - Arben Llalla
Mulla Idris Gjilani - SHEJTI I KOMBIT - Prof. Dr. Muhamet Pirraku
Adem Jashari 1955 - 1998
Gjergj Kastrioti - Skënderbeu 1405 - 1468
Idriz Seferi 1847 - 1927
Dhimitër Berati 1886 - 1970
Jani Minga ? - 1947
Lef Nosi 1877 - ?
Luigj Gurakuqi 1879 - 1925
Vrionasit - Mehmet Ali Pashë Vrioni 1842 - 1895
Mit’hat Frashëri 1880 - 1949
Petro Poga
Preng Marka Prenga 1858 - 1955
Prenk Doçi 1846 - 1917
Rexhep Bej Mitrovica 1888 - 1967
Vrionasit - Sami Bej Vrioni 1876 - 1947
Vrionasit - Omer Pashë Vrioni 1839 - 1928
Vrionasit - Ilias Bej Vrioni 1882 - 1932
Vrionasit, Familje e Madhe Shqiptare
Sami Frashëri 1850 - 1904
Naim Frashëri 1846 - 1900
Ismail Qemali 1844 - 1919
Isa Boletini 1864 - 1916
Bajram Curri 1862 - 1925
Hasan Prishtina 1873 - 1933
Shote Galica 1895 - 1927 dhe Azem Galica 1889 - 1924

Autor të ndryshëm