Menu

More Articles...

 1. Revoltim dhe rrebelim në dhimbje - Mentor Thaqi
 2. Be e rr'fe, Komandanti - Mentor Thaqi
 3. Baladë krisme 'dhjetë dëshmorëve sllupjanë' Mentor Thaqi
 4. Ëndërr me qëllim - Mentor Thaqi
 5. Rreze lirie prej asaj malësie - Mentor Thaqi
 6. Epokë e Idrizëve - Mentor Thaqi
 7. Mbledhim argatësh - Mentor Thaqi
 8. E drejta zakonore Arbnore - Mentor Thaqi
 9. Nanë Shqiptare - Mentor Thaqi
 10. Urime - Glückwunsch Gjermani - Deutschland - Mentor Thaqi
 11. Kështjellëndërtuesit Arbëror - Mentor Thaqi
 12. Dashuri për njeri - Mentor Thaqi
 13. Në përkujtim nderues të Heroit Gjeneral Agim Qelaj - Mentor Thaqi
 14. Një dashuri n'kornizë - Mentor Thaqi
 15. Bacës Adem Berisha me plot dashuri, n´përkujtim - Mentor Thaqi
 16. Lutje n'zemër, Urim për emër!
 17. Njëherë 'Përparim Hoxhës' - Mentor Thaqi
 18. Darka e Lamës - Mentor Thaqi
 19. Borxh të kemi, Profesor! - Mentor Thaqi
 20. Shkëmb-Guri Dardan 'Abetares së Gurit dhe të t´zotit P.B.' - Mentor Thaqi
 21. Diellzës, n'Amshueshmëri! - Mentor Thaqi
 22. Zemra e thot - Heronjtë, çdo ditë kanë Ditëlindje - Mentor Thaqi
 23. Mitrovica nën blozë! - Mentor Thaqi
 24. N'maje lisi ai shkëlqim plisi! - Heroit të Kombit – Sefë Kosharja - Mentor Thaqi
 25. Heronjtë nuk vdesin! - Enver Zymberit, Heroit të Sovranitetit Dardan - Mentor Thaqi
 26. Qe mot i lig! nderim "Sali Manit" - Mentor Thaqi
 27. Zogu Dardan, cicëroi n'Tiranë! "Sulejman Krasniqit, Postmortum-Nderim!" - Mentor Thaqi
 28. Njëqind vjet miqësi - "Mis Edit Durhamit, Nderim!" - Mentor Thaqi
 29. Fjala e Gjergjit n'ditë t'Shën Gjergjit - Mentor Thaqi
 30. Kullë-Kështjellë n'Boletin! - Homazh nderimi Isë Boletinit - Mentor Thaqi

Autor të ndryshëm