Menu
Display # 
Title
Babilonasit dhe egjiptianët e njihnin 3700 vjet para teoremën që sot quhet „e Pitagorës"
Thënie të tunxhta dhe mendi(dime) të turbullta XI
Noam Chomsky: Dhjetë strategji për të manipuluar shoqërinë
Céline Dion, zëri magjik i një ylli magjik
Thënie të tunxhta dhe mendi(dime) të turbullta X
Schopenhauer, filozofi që i bëri bujë pesimizmit
961-976 kur në Spanjë lulëzoi dija
Analizë e shkurtër rreth udhëheqjes njëvjeçare të Egjiptit nga Dr. Muhammed Mursi
Thënie të tunxhta dhe mendi(dime) të turbullta IX
Shoqëri e paradokseve
Tregime për energjinë elektrike
Bermudet nën thjerrzën time (VI)
Bermudet nën thjerrzën time (V)
Bermudet nën thjerrzën time (IV)
Bermudet nën thjerrzën time (III)
Kush është 007 shqiptar, Elyeza Bazna, mbret i spiunazhit botëror
Bermudet nën thjerrzën time (II)
Bermudet nën thjerrzën time (I)
Al-Farabi
Krijesat më vrastare në botë...
15 'gjëra' që duhet të ketë çdo grua
Raportet sekrete të CIA-s: Ja kush ishin dashnoret e Enver Hoxhës
10 shpikjet që ndryshuan botën
Si kanë funksionuar shoqëritë sekrete për shekuj me radhë
Si lindi agjencia më e madhe e spiunazhit në botë
Histori mitesh: 40 gënjeshtra që kanë prodhuar kohërat
30 vdekjet më të çuditshme në botë
Thënie të tunxhta dhe mendi(dime) të turbullta VIII
Shqiptarja që u mëson amerikanëve shkencën
Prejardhja e natës së shtrigave (Halloween)
Thënie të tunxhta dhe mendi(dime) të turbullta VII
Martesë apo bashkëjetesë?!
Sekretet e bankave
Historia e tifozëve ‘ultras’, si e pushtuan futbollin
Thënie të tunxhta dhe mendi(dime) të turbullta VI
Origjina e muzikës okulte - Rock
Prejardhja e ditës së gruas
Disa parime bazë mbi mësimdhënien e Matematikës
Martin Shkreli, 29 që shquhet nga "Forbes"
Matematicienti gjeniu - Peter Scholze
10 zbulimet më të mëdha në 2012
25 Europianët më të pasur!
10 personat më të fuqishëm në planet
Thënie të tunxhta dhe mendi(dime) të turbullta V
Thënie të tunxhta dhe mendi(dime) të turbullta IV
Thënie të tunxhta dhe mendi(dime) të turbullta III
Domethënia mistike e numrave
Jetimët më të famshëm të historisë
10 shkrimtarë të mëdhenj që s’kanë marrë Nobel
Thënie të tunxhta dhe mendi(dime) të turbullta II

Autor të ndryshëm