Menu
Display # 
Title
Migjeni - Shpirti
Si dua të vdes - Murat Isaku
Rrëfimi - Murat Isaku
Nuse më dhanë robninë - Havzi Nela
Malet e Arrnit - Havzi Nela
Arrnit me arna - Havzi Nela
Në qelitë e burgut - Havzi Nela
Për Mëmëdhenë - Mihal Grameno
Liria - Ndre Mjeda
Dukagjinçe - Azem Shkreli
A është fajtor Shqiptari - Esad Mekuli
Ismail Qemalit - Petro Marko
Faik Konica: Ju rrëfej Ahmet Zogun
Mitrush Kuteli: 'Atdheu është atdhe, bile edhe atëherë kur të vret'
Koha është e maskarenjve, po Atdheu i shqipëtarve! - Ali Asllani
Naim Frashëri - Andon Zako Çajupi
Sonet pranveruer - Migjeni
Një natë pa gjumë - Migjeni
Kanga e dhimbës krenare - Migjeni
Një natë - Migjeni
Malli rinuer - Migjeni
Kanga e të burgosunit - Migjeni
Kanga e rinis - Migjeni
Ndeshja - Migjeni
Ekstaza pranverore - Migjeni
Poema e mjerimit - Migjeni
Vetmia - Migjeni
Lagja e varfun - Migjeni
Frymëzim i pafat - Migjeni
Nën flamujt e melankolisë - Migjeni
Dy buzë - Migjeni
Lutje - Migjeni
Recital i Malsorit - Migjeni
Ismail Qemali - Ali Asllani
Poem Kosovar - Mitrush Kuteli
Nusja nga Kosova - Dritëro Agolli
Liqeni - Azem Shkreli
Në rrugë - Azem Shkreli
Nënat - Azem Shkreli
Katër këshilla vetes - Azem Shkreli
Para Elegjisë - Azem Shkreli
Dritëro Agolli - Shiu i marrë
Mit'hat Frashëri - Tre gjarpërinjtë që udhëhoqën rebelimin
Asdreni - Poezi për Kosovën
Ismail Kadare - "LAMTUMIRA E FUNDIT"‏
Faik Konica më 1911-1912 Vitet e Harvardit dhe të “Vatrës”
Naim Frashëri - Pellazgët-shqipëtarët
Fan Noli - Sofokliu
Fan Noli - Fryn moj Erë
Fan Noli - Plak Topall dhe Ashik

Autor të ndryshëm