Menu
Display # 
Title
SA HERÊ VJEN MUHARREMI - Haxhi Ali SYLAJ
MILIONA HAXHINJ MILIONA DASHURI... - Mexhid Yvejsi
EHLI BEJTI
MIRËNJOHJE - Nazim JUNIKU
NJË LUTJE SHPIRTIT TË SHENJTËRUESHËM TË PEJGAMBERIT T’ONË (ALEJHI SELAM) - Hafiz Ibrahim Dalliu
Prekazit - Arbër Berisha
Punë mbretërish.. - Arbër Berisha
Zoti dhe Njeriu - Ervina Halili
PEJGAMBERI YNË I DASHUR - Zymer Ramadani
DASHURIA, BESIMI DHE VEPRIMI - Mexhid Yvejsi
NJË BUZËQESHJE - Aishja SHBA - Mexhid Yvejsi
MEDRESEJA E MADHE E GJAKOVËS - Mexhid Yvejsi
XHAMIA E HADUMIT - Mexhid YVEJSI
Nëse - EMILY DICKINSON 1830-1886 - Mexhid Yvejsi
VLERAT E BESIMTARIT - IBNI SINA (AVICENNA) 980-1037 - Mexhid Yvejsi
NA NDIHMO O ZOT - IMAM HASAN EL-BASRI 642-728 - Mexhid Yvejsi
ZOTI DHE KATRINA - Ann Noe - Mexhid Yvejsi
PESË POROSI - Hzr. IMAM ALIU (r.a.) 600-661 - Mexhid Yvejsi
Zoti - ANGELUS SILESIUS 1624-1677 - Mexhid Yvejsi
PREMTIMI - Rabindranath Tagora - 1861-1941 - Mexhid Yvejsi
Nëse - RALPH W. EMERSON 1803 - 1882 - Mexhid Yvejsi
Lutje Zotit - John Milton 1608 - 1674 - Mexhid Yvejsi
SHPIRTI DHE TRUPI - Sejjid Ahmed er-Rifai 1116-1182 - Mexhid Yvejsi
FJALA E VËRTETË - DERVISH JUNUS EMRE - Mexhid Yvejsi
BESIMI NË ZOT - ALBERT AJNSHTAJN 1879-1955 - Mexhid Yvejsi
ÇFARË LIRIE?‏ - Mexhid Yvejsi
LUTJE - RABI’A EL-ADEVIJJA (717-801) - Mexhid Yvejsi
B E S I M I… - Mexhid Yvejsi
Prej zgjimit në zgjim - Mulla Sherif ef. Ahmeti 1920-1998 - Mexhid Yvejsi
Studimi dhe Besimi - Louis Paster - Babai i Mikrobilologjisë - 1822-1895 - Mexhid Yvejsi
JETA E ZEMRËS - IMAM MUHAMMED EL-GAZALI - Mexhid Yvejsi
Ç’ËSHTË VDEKJA? - John Milton 1608-1674 - Mexhid Yvejsi
VETËM MIRËSI‏ - WYSTAN HUGH AUDEN
SI E PËRJEOVA LUFTËN ?‏ - Mexhid Yvejsi
Pika - Mexhid Yvejsi
ZOTI ËSHTË NJË - Mexhid Yvejsi
PËRKUJTIM DHE FALËNDERIM - Mexhid Yvejsi
GJURMËT E KRIJUESIT - Mexhid Yvejsi
FJALA E ZOTIT - Mexhid Yvejsi
Lavdi Zotit - Mexhid Yvejsi
FEJA ISLAME - Mexhid Yvejsi
MËSHIRA E NJERËZIMIT - Mexhid Yvejsi
ËSHTË NJË DASHURI - Mexhid Yvejsi
FLUTURIMI I FUNDIT ME DALLËNDYSHET DËSHMORES - (SHEHIDES) YLLKA (AFRIM) DOMI 1982-1999 - Mexhid Yvejsi
KOSOVËS I FALËT NJË DIELL - Mexhid Yvejsi

Autor të ndryshëm