Menu

Sjellja, durimi dhe përkushtimi - Imam Hasan El-Basri

User Rating:  / 0
PoorBest 

SJELLJA, DURIMI DHE PËRKUSHTIMI

Ai i ciliMexhid Yvejsi
Nuk ka sjellje,
Ai s’ka mirësi,
Ai s’ka njohuri.

Ai i cili gufon
Nuk ka durim,
Ai s’ka fe
Ai s’ka besim.

Ai i cili
Nuk është i përkushtuar
Ai është shumë larg
Prej All-llahut të lartësuar…

IMAM HASAN EL-BASRI (642-728)

Përktheu nga anglishtja:
Mexhid YVEJSI, Gjakovë


Komento artikullin!


Security code
Fresko kodin e sigurisë!

Autor të ndryshëm