Menu

Botime të reja: '55 ilahi-poezi fetare atdhetare'

User Rating:  / 1
PoorBest 

Kopertina e librit - 55 ilahi-poezi fetare atdhetare - Nga autori Mexhid Yvejsi

Doli nga shtypi libri me titull:
"55 – ILAHI-POEZI- FETARE ATDHETARE"

Autor:
Mexhid YVEJSI

Redaktor:
Daut IBRAHIMI

Recensentë:
Faik MIFTARI
Dr. Halil IBRAHIMI

Redaktor gjuhësor:
Mexhid YVEJSI

Ballina dhe përkujdesja kompjuterike:
ARDI-GRAPHIC

Shtypi:
ERPO PRINT

Gjakovë, 2015

Libri ka këtë përmbajtje:

 • PARATHËNIE .............
 • FJALA E DËSHMISË ....
 • KUR'ANI - FJALA E ZOTIT......
 • FEJA ISLAME.....
 • PËRKUJTIM DHE FALËNDERIM....
 • LAVDI ZOTIT....
 • MËSHIRA E NJERËZIMIT...
 • SHPIRTËRAT FALËNDERUES ...
 • KUSH LINDI SOT?......
 • VATRA FAMILJARE....
 • ZEMRA BESIMTARE
 • LUMI I TURBULLT
 • DRITA NJERËZORE DHE DRITA HYJNORE
 • ZOTIN MOS E HARRO
 • NJOHJA E PANJOHUR
 • ZOTI ËSHTË NJË
 • BESIMI
 • GJUHA HYJNORE
 • BOTA,LOTI DHE ZOTI
 • PRANIMI I LUTJEVE
 • Ç'ËSHTË KUR'ANI?
 • MIRË SE NA VJEN RAMAZANI
 • ERDHI RAMAZANI
 • Ç'ËSHTË KY MUAJ - RAMAZANI?
 • ATY KU KA RAMAZAN
 • SI TË JETOJMË NË RAMAZAN?
 • MUAJI I RAMAZANIT- MUAJI I KUR'ANIT
 • LIRIA DHE ROBËRIA
 • KUR MENDOJ PËR KOSOVËN
 • ÇFARË LIRIE
 • PALLATI I KULTURËS
 • ZOTIN NUK E BRAKTISËT
 • KOSOVËS I FALËT NJË DIELL...
 • PIKA DY DËSHIRA
 • KOSOVA DO T'JETË VARRI I TYRE
 • FLUTURIMI I FUNDIT ME DALLËNDYSHET
 • ËSHTË NJË DASHURI
 • SI E PËRJEOVA LUFTËN?
 • LUM SHQIPNIJA PËR KËTË BURRË
 • DËSHMORIT-SHEHIDIT
 • PREJ ZGJIMIT NË ZGJIM
 • XHAMIA E HADUMIT
 • MEDRESEJA E MADHE E GJAKOVËS
 • BESIMI, UDHËZIMI DHE MJAFTIMI
 • LOTI, DHIMBJA DHE ZOTI
 • ÇFARË ËSHTË PALESTINA?
 • ÇFARË THA POETI - DIN MEHMETI
 • SHËNIME PËR AUTORIN: MEXHID YVEJSI

 

 Komento artikullin!


Security code
Fresko kodin e sigurisë!

Autor të ndryshëm