Menu
Display # 
Title
Ikja e kosovarëve
Libri Shqip dhe bibliotekat në vendbanimet shqiptare!
Melodi në rrjedhat e historisë
Në ç’kohë jetojmë
Ëndrrat për mbarë njerëzimin
Metamorfoza nën pushtetin e qenieve të errëta (XXV - XXX)
Aleppo, o lot i gjakosur në sytë e nënave të botës!
Metamorfoza nën pushtetin e qenieve të errëta (XIX - XXIV)
Metamorfoza nën pushtetin e qenieve të errëta (XIII - XVIII)
Jam Shqipdoni, Zot në Trollin tim
Metamorfoza nën pushtetin e qenieve të errëta (VII - XII)
Rroga e qenit
Metamorfoza nën pushtetin e qenieve të errëta (I - VI)
Ku ishe ti.... Hero
Si po mbytet kultura shqiptare
Miqësia eleganca e një fuqie psikologjike
Eko-ja e zërit Rilindas buçet në eterin shqipëtar të një klime të tejmbarsur të politikës shqipëtare!
I kujt është dielli?
Aty ku mungon pavarësia e sistemit ligjor, nuk ka drejtësi
Heshtje para rezillëkut politik
Media e pavarur dhe kritike është roja e Demokracisë
Lavdi Kotësisë!
Kur një burrë fiton besim të tepruar në vetvete!
Kush e vrau ëndrrën time?
Besoj në miqësinë e sinqertë, të vërtetë!
"Katërkëndëshi që han shpresat e njerëzve"
Nusja e praruar
"Shpirti nuk është nga dëbora që t'i shkrihet harrimit"
Gomari që u bë kalorës
Zhvillimi dhe frika nga ky proces
Vrima e Ritës, llozi i Petros
Ne lundruesit shqipetar të internetit
Korrupsioni, veti gangrenoze e qarqeve të larta
Shakaxhinjët kulturor
Talentët e letërsisë
"Pro" Evropës "para" apo "pas" hitlerike?
Drejtësia hyjnore
Aromë lirie në Prekazin e përflakur
Hëna
Ngritja e hijeve, ruajuni hijeve....!
Dimensioni i sajimit amorf
Padituria - Sëmundje pa Dhimbje por e Dhimbshme
Pentagrame shpirtërore me ngjyra ylberi qiellore
Pi helmin e kohës!
Rob me dëshirë, rob për të pasur robër
Tragjizmi grek, megali idea dhe panhelemizmi
Këndvështrim i verbër apo Vështrim pa lente përbrenda vetes!
Koha nuk krijon idhuj por modele
Krenare me intelektin Shqiptar
....."hë, mo, se kështu ishte atëherë"!

Autor të ndryshëm