Menu
Display # 
Title
Librat e shenjtë të shqiptarit - Luan Kalana
Ujku - Resmi Osmani
I paharruari Lis - Arsim Mulliqaj
Fundjava e avokat Zaçe Seferit - Resmi Osmani
Dhjata e dhimbjes - Vjollca Tiku Pasku
Me profesorin tim dhe poetin e madh Din Mehmeti në Gjakovë - Nehat Jahiu
Një mbrëmje me profesorin tim dhe poetin Qerim Arifi në Preshevë - Nehat Jahiu
Levani plak - Resmi Osmani
Zonja Delfin dhe vajza me nishan në faqe - Sotir Athanasi
Në Prizren, ku thërret historia - Murat Gecaj
Mes dy planetëve - Vjollca Tiku Pasku
Dheu i Shqipërisë - Resmi Osmani
Kurth - Vilhelme Vrana Haxhiraj
Ecje ndër vite me bashkëshortin tim Fitim Haxhiraj - Vivra
"Të tjera kohëra, të tjera tabiate" - Sotir Athanasi
Makthi - Resmi Osmani
Kasandra shpëton por...., edhe shpëtohet! - Sotir Athanasi
I marri - Resmi Osmani
Kujtimi im rreth datës 28 Mars 1989 - Muhamet Hoxhaj
Kërcimtarja magjistare - Sotir Athanasi
Përqafuar me borën - Vjollca Tiku Pasku
Kujtime nga burgu i Prizrenit 1985 - Tefik Ramadani
Kënga e tokës (III) - Novelë - Resmi Osmani
Ëndërr përkujtuese - Bedri Tahiri
Më ka marrë malli për nënën time - Sotir Athanasi
Kënga e tokës (II) - Novelë - Resmi Osmani
Kënga e tokës (I) - Novelë - Resmi Osmani
"Tek Medreseja"! - Niko Gjoni
Rrëfimi i një zhigoloje - Elona Paja
Zogu i parjsës - Elona Paja
Fundi Belami - Sotir Athanasi
Edhe i vdekur armiku Havzi Nela i mban sytë nga Jugosllavia - Rexhep Shahu
Lypsari - Vjollca Tiku Pasku
Polen gruaje (III) - Sotir Athanasi
Si e prita Dritëro Agollin në vitin 1996 në Athinë - Albert Zholi
Polen gruaje (II) - Sotir Athanasi
Mallkimi i pensionistit - Përparim Hysi
Burimi i dritës - Vjollca Tiku Pasku
Qyteti i bardhë - Fatlinda Iseni
Sekretet e bankave - Eroll Velija
Polen gruaje (I) - Sotir Athanasi
Çmimi i lirisë - Resmi Osmani
Vorbullat e politikave greke ndaj shqipërisë - Albert Zholi
"Kompleksi Gjenoveze" - Sotir Athanasi
Udha e dhimbjes (Novelë) - Resmi Osmani
"Takimi i autorit me personazhet e tij: Lili, moj lili dhe zonjush Jalldizi - Sotir Athanasi
Tregime - Djellza Shabani
"Ladenaku" në Elbasan - Përparim Hysi
Prometeu zjarrsjellës - Resmi Osmani
Zëri i foshnjës nga placenta - Vjollca Tiku Pasku

Autor të ndryshëm