Menu

Telegram ngushëllimi për vdekjen e mikut të nderuar Hadi Shehu

User Rating:  / 0
PoorBest 

Hadi Shehu

E nderuara familje e madhe SHEHU, e Sheh Danjollit, farefis, miq dhe të tjerë, me lejoni qe n'emër timin, familjes sime dhe n'emër të: Shoqatës Miqtë e TMK-ës, përkatësisht Shoqatave të dala nga lufta, të Rezistencës Kombëtare Shqiptare të Kosovës Heroi Enver Hadri me seli në Mbreterin e Belgjikës t'u shprehi ngushëllimet më të sinqerta për vdekjen e yllit të skenës shqiptare, Aleksander Mojsiu i ditëve tona, mësuesin, artistin e shumë gjeneratave që i mësoj dhe i inkurajoi qe ta mesojnë e duan këtë profesion sa fisnik aq edhe kombëtar, në edukimin e brezave të rinjë artistesh, në punën 40 vjeqare i cili më shembullin e vet u be simbol, ishte veteran i kulturës teatrore, i cili shkelqeu në rrolët e veta të shumta e posaqerisht në Epoka para gjyqit.

Siq thot bija ime, Vlora: "Bahu ishte njeri i veçant".

Ku une pata nderin ta njoh qysh nga studimët e posaqerisht pasi u miqasuem. Ishte themelues dhe drejtor i Teatrit profesionist të Gjakovës, puntorit të pa lodhur të skenës dhe mbi të gjitha ishte shokë i përkryer, njohës shembullor i rrethanave politiko-shoqrore qe fatkeqesisht qe nga sot ato neja na u paskan shue, por kujtimi për të do jetë i pa harruar.

Andaj më tê drejt ju themi:

Qetësohu se jeni krenar dhe frenojeni krenarin tuaj. E vërteta nuk është jashtë jush, por në vetveten e juaj. Gjene vetën në vetvete, nënshtroja vetës vetvetën, frenoje vetën dhe do të përjetoni pavdekshmërinë dhe të vërtetën në altarin e Lirisë. Edhe të tjerët do t'i beni të lirë dhe do të njohësh vetveten sepse jeta do të begatohet dhe ju nuk do harroheni kurrë nga ne dhe pasardhësit tuaj krenar.

U qoftë dheu i lehtë i Kosovës!
Lavdi !
Përjetësi!

Halit Elshani, kryetar i Shoqatës "Miqtë e TMK-ës, përkatësisht i Shoqatave të dala nga lufta me seli në Bruksel
Riza Budakova, kryetar i "RKSHK"-ës Enver Hadri", me seli në Mbretörin e Belgjikës, në Bruksel.
Bruksel, 12. 03. 2017

 Komento artikullin!


Security code
Fresko kodin e sigurisë!

Autor të ndryshëm