Menu
Display # 
Title
Cikël poetik64 - Qazim Shehu
Arkitektura e dashurisë - Vjollca Tiku Pasku
Mohimi i brezave - Bedri Tahiri
Zani i kushtrimit - Haki Taha
Shkretëtira e shpirtit - Vladimir Bizhga
Mirë jetesë dhe lumturi - Arsim Mulliqaj
E gjithë Shqipëria - Vivra
Vendlindjes - Arsim Mulliqaj
Pas provimit - Vjollca Tiku Pasku
Sot tre maji është ndryshe - Albert Habazaj
Ç'patën yjet e natës? - Xhevahir Cirongu
Kreshnikut Elfir Behrami - Arsim Mulliqaj
Shtërg i qiejve (Lasgush Poradecit) - Bedri Tahiri
Heroi im Salih Çekaj - Arsim Mulliqaj
Dashuri e konfiskuar - Vladimir Bizhga
Paqe - Arsim Mulliqaj
I bukur si sy Nermini - Albert Habazaj
Peksimadhia e Legjendes - Vladimir Bizhga
Ëndrrat - Ekrem Ajruli
Koha në univers..! - Xhevahir Cirongu
Eja, afrohu - Xhevahir Cirongu
I lirë - Arsim Mulliqaj
Tingulli i fjalës (Françesk Radit) - Xhevahir Cirongu
Erë Arbërie - Ekrem Ajruli
Cikël poetik63 - Qazim Shehu
Ndjenjat e stinëve - Xhevahir Cirongu
Ndjenja dashurie - Arsim Mulliqaj
Për ne nuk ka kthim - Gani Qarri
Gjuha ime gjuha shqipe - Ekrem Ajruli
Mirë se erdhe - Arsim Mulliqaj
Çapitet xhelozia - Xhevahir Cirongu
Mësuesit e mi - Albert Habazaj
Perla jonë, mjalt i mjaltit - Albert Habazaj
Koha shtrigë - Xhevahir Cirongu
Cikël poetik62 - Qazim Shehu
Miu, Ariu dhe tollumbacja - Bujar Cani
Nuk resht - Ekrem Ajruli
Zemra për zemrën - Arsim Mulliqaj
Nga çdo erë të mbërthyer - Ermelinda Krasniqi
Cikël poetik5 - Shpresa Purde-Memedi
Urime Kosovë - Arsim Mulliqaj
Cikël poetik për Kosovën - Albert Habazaj
Poezi për Dritëro Agollin - Isuf Ismaili
Cikël poetik3 - Përparim Hysi
Cikël poetik - Sabina Elmazaj
Përtej vdekjes.... (Dritëro Agollit) - Bedri Tahiri
Iku Dritëroi - Albert Habazaj
Dritëro Agollit - Xhevahir Cirongu
Cikël poetik - Vjollca Tiku Pasku
Përplaset poeti - Zef Mulaj

Autor të ndryshëm