Menu

Ndjenja dashurie - Arsim Mulliqaj

User Rating:  / 0
PoorBest 

Arsim Mulliqaj

Ndjenja dashurie,

Pranverë që më mbushë me ndjenja
Te ti lulja ime që sot më shkoj mendja
Diku në natyrë që po shkëlqen bukuri
Fjalët e dashurisë do i ringjallim përsëri

Një ditë të kësaj stine të mrekullueshme
Ne do ti qasemi dashurisë së bekueshme
Aty ku e filluam edhe do te mbarojmë
Lulja ime e shtrenjtë bashku do këndojmë

Ty të shkruaj vargje edhe recitoj poezi
Në ledina do të vrapojmë përsëri
Do të përqafoj me ngrohtësi të lartë
Unë dhe ti do të jemi kudo të partë

Arsim Mulliqaj,
Lombardia, 31 Mars 2017

 Komento artikullin!


Security code
Fresko kodin e sigurisë!

Autor të ndryshëm