Menu

I lirë - Arsim Mulliqaj

User Rating:  / 0
PoorBest 

I lirë,

I lirë do jetoj përgjithmonëArsim Mulliqaj
Mbrëm shkrova deri vonë
Mendova si i mëvetësuar
I lirë jam por i vetmuar

Liri e ëmbël e të përparuarit
Lumturia ime e të jetuarit
Sot recitoj në gjelbrime
Lulet më japin inspirime

Mbrëm dhe sot edhe nesër
Në vlerë qytetare sa i ipur
Jeta dhe të menduarit e lirë
Në ideale mbetëm i shkrirë

Arsim Mulliqaj,
Italy, 5 Prill 2017

 Komento artikullin!


Security code
Fresko kodin e sigurisë!

Autor të ndryshëm