Menu

Kreshnikut Elfir Behrami - Arsim Mulliqaj

User Rating:  / 0
PoorBest 

Luftëtari Elfir Behrami, dhe përkujtuesi Arsim Mulliqaj në vendin e rënjës së dëshmorit të lirisë!

Në 'tetëmbdhjetë vjetorin' kur heroikisht u flijua ushtari më i devotëshëm -
Elfir Behrami, e kujtoj me një poezi, këngë, sepse heronjët meritojnë këngë

Kreshnikut,

Këtë këngë që po e këndoj
Nji heroi po ja kushtoj
Ishte kudo në fronte i pari
Trimi quhej Elfir Behrami
Shumë i ri me shtat të lartë
Pushka e tij vriste kjartë
Sot i këndoj trimit të lirisë
Biri i kombit dhe shqipërisë
U rritëm së bashku në robëri
Ty të këndoj se më solle liri
Fjalët që mi jape porosi
Do ti ruaj si sytë e mi

(Kushtuar Heroit Elfir Behrami, luftëtari i UÇK'së nga Zona e Llapit)

Arsim Mulliqaj,
Italy, 28 Prill 2017

 Komento artikullin!


Security code
Fresko kodin e sigurisë!

Autor të ndryshëm