Menu

Shiu i nxehtë - Arsim Mulliqaj

User Rating:  / 0
PoorBest 

Shiu i nxehtë,

Edhe qielli u bashkuaArsim Mulliqaj
Shiu i nxehtë u lëshua
Rreze ëmbëla me shpresë
Dashuria u pre në besë

Plagë në krye më mbeti
Zemra vuajtjen nuk e treti
Dhimbje e vuajtje si dëshmi
Shenja të rënda pësova si i ri

Shiu i nxehtë i dashurisë
Lotët e vërtetë të rinisë
Premtimi u shua në heshtje
Jeta sa shumë paska etje

"Armiku dhe Dashuria."

Arsim Mulliqaj,
Mailand, 8 Qershor 2017

 Komento artikullin!


Security code
Fresko kodin e sigurisë!

Autor të ndryshëm