Menu

Ujku, qimja, zakoni, politika - Bujar Cani

User Rating:  / 0
PoorBest 

Ujku, qimja, zakoni, politika

Një ujk i ri dhe shume cinikBujar Cani
Mendoi të bëhej tepër fisnik
Të bënte ai një jetë ndyshe
Krejt paqësor si dallëndyshe
Një folezë të re të ndërtonte
Shumë miq të rinj ai të ftonte
Filloi të thurte shumë plane
Me emra, grupe, apo klane
Edhe ndejti ai ditë e natë
E ju bë një listë tepër e gjatë
Kur miqtë e ftuar i erdhën brenda
Ç'të shikonte ujqër, çakej e hiena
Ujku i ri nuk e di çfarë mendoi
Por në miqtë e ftuar geni veproi
Sepse jo listë por edhe në jetë
Ato ishin miqtë e tij të vërtetë
Si mqtë e ujkut por dhe politika
Të ngjashëm fare si dy pika.

Bujar Cani

 Komento artikullin!


Security code
Fresko kodin e sigurisë!

Autor të ndryshëm