Menu

Si të shpëtoni nga aknet dhe të eliminoni puçrrat?

User Rating:  / 0
PoorBest 
Aknet jane nje gjendje e lekures qe cilsohet si koka e zeze, koke e bardhe, pucurra dhe akne kiste.

Si të shpëtoni nga aknet dhe të eliminoni puçrrat?Aknet jane te sikletshme por ka doza trajtimi qe funksionojne mire per trajtimin e tyre.  Ndiqni keto hapa si te shpetoni nagAknet dhe si te keni nje lekur ete shendetshme dhe terheqese.

Hapi I

Nqse ju keni akne, ju duhet te mundoheni te rrini ne diell. Dielli mund te thaje lekuren dhe te eliminoje Aknet. Ju mund te perdorni  shtreter per  te marre rrezet e diellit

Hapi II

Tjeter, nqse ju doni te dini se si te shpetoni nga Aknet, ju duhet te pine shume uje. Uji eshte esencial sepse funksionin per pastrimin e lekures. Pini 6-8 gota Uji cdo dite. Vec kesaj, uje ju ndihmon ne nxierrjen e lendeve toksike nga trupi juaj.

Hapi III

Gjithashtu, Nqse ju doni ta dini si te shpetoni nga Aknet, ju duhet te provoni ti beni avull fytyres suaj. Ju mund te te blini nje avullore fytyres, ose mund zieni ujin dhe kur Uji fillon te avulloje ju afroni fytyren dhe mbajeni per rreth 20 minuta. Nxehtesia do t’ju shkaktoje juve djersitje dhe do t’ju hapen poret dhe pastroni fytyren. Ju duhet ta lani fytyren tuaj kur te mbaroni pune.

Hapi IV

Tjeter, ju mund te perdorni nje pastrues te bute te fytyres, nqse ju doni te dini si te shpetoni nga Aknet. . Nqse ju e lani fytyen shume shpesh, gjendja juaj mund te behet me keq dhe lekura juaj  mund te te irritohet.

Hapi V

Vec kesaj, nqse ju doni te shpetoni nga Aknet ju duhet te beni ushtrimi. Ushtrimet do te shtojne disponimin tuaj dhezvogelojne nivelin e stresit. Gjithashtu ai do te rrise qarkullimin e gjakut ne trupin tuaj dhe lekure.

Hapi VI

Gjithashtu nqse doni te reduktoni Aknet, ju duhet te ulni nivelin e stresit. Ju duhet te siguroheni qe te fleni mjaftueshem dheju duhet te merreni pushim nga puna ose nga paslestra. Beni gjera relaksuese dhe  lekura juaj  do te duket shume memire.

Hapi VII

Tjeter, nqse doni ta dini se si  shpetoni nga Aknet, ju mund te perdorni sode buke. Miksoni pak  sode buke me uje dhevendoseni ne fytyre. Ju mund te flini nje nate me te dhe gjendja juaj do permisohet.

Hapi VIII

Vec kesaj, ju duhet te ulni sheqernat dhe yndyrat ne dieten tuaj sepse kjo gjendje mund te keqesoj. Qendroni larg ushqimeve qe ju shendoshin dhe merrni ushqime me pak kalori si dhe fruta. Keto  do te jene te shkelqyera per lekuren tuaj.  Nqse ju ndiqni  keto tipe, se si te shpetoni nga Aknet, lekura juaj do te duket fantastike./E.V.Komento artikullin!


Security code
Fresko kodin e sigurisë!

Autor të ndryshëm