Menu

"Shëtitja e shëndetshme" tek Anila Kalleshi

User Rating:  / 0
PoorBest 

GravitySlim, teknologjia me e re e dobësimit vjen për herë të parë në Shqipëri tek Anila Kalleshi's Center

GravitySlim është "shëtitja e shëndetshme" në shtimin e gravitetit që falë fuqisë të rrezeve infrared shton në mënyre delikate të temperaturës trupore duke stimuluar metabolizmin dhe duke shpërndare aktivitetin fizik në të gjitha zonat që trupi ka nevojë dhe që janë mjaft të vështira për t'u dobësuar me teknikat tradicionale të dobësimit. Me GravitySlim humbja e peshës është mjaft e shpejte, përmirësohet qarkullimi i gjakut, trupi tonifikohet dhe përmirësohet elasticiteti i lëkurës. Dobësohu dhe tonifikohu duke shtuar gravitetin. Ne 25 minuta digjni 800 kalori. Seancat bëhen 3 herë në jave nga 25 minuta. Ekzistojnë 3 programe individuale. Metoda GravitySlim, teknologjia me e re e dobësimit vjen për here të parë në Shqipëri tek Anila Kalleshi's Center. GravitySlim lind për t'i dhënë një përgjigje konkrete nevojave te mirëqenies në shoqërinë moderne. Kjo teknologji e mbështetur dhe nga korrigjimi i gabimeve në mënyrën e të ushqyerit, na lejon që të arrijmë peshën e duhur në kohë të shkurtër pa humbur masën muskulare, duke korrigjuar inestetizmin siç është celuliti, dhjamin e lokalizuar, ipotonine, mbajtjen e lengjeve apo ritensioni hidrik, por dhe për të mbajtur trupin në një formë fizike perfekte. Metoda është konceptuar për te reaguar në mënyre natyrale, pa sforcime te mëdha fizike apo dieta drastike, por vetëm duke modifikuar disa zakone ushqimore të gabuara dhe ecja e kombinuar me prezencën e infraredit ne mungese te gravitetit. Objektivi është për të ofruar një zgjidhje unike, lehtësisht të arritshme nga çdokush, ku trajtimet janë te personalizuar ne baze te strukturës fizike, moshës dhe peshës, duke respektuar nevojat reale bio-psikofizike te individit.

Protokolli standard i GravitySlim Protokolli detoksikues -drenues Protokolli dobësues 5% i peshës totale Protokolli dobësues 5-10 kg Protokolli anticelulit Protokolli i ritensionit hidrik ose i mbajtjes së lëngjeve protokolli tonifikues protokolli i mbajtjes se formës trupore Metoda Gravitacione Gravity Slim? Metoda "GravitiSlim" doli si rezultat i kërkesave për një jetë më të shëndetshme në kohët moderne. Kjo metodë është menduar për t'u realizuar në mënyrë natyrale, pa e tepruar me dietat ekstreme, thjesht duke modifikuar mënyrën e të ushqyerit përkrah përdorimit të infrave të kuqeve në mungesë të gravitetit. Çfarë është Gravity Slim? GRAVITY SLIM është një mjet revolucionare ushtrimesh që ndihmojnë njerëzit të ulin peshën në një periudhë të shkurtër, efikase, me pak mundim duke ndikuar në mënyrë të drejtpërdrejtë dhe se si duket lëkura jote. Si funksionon Gravity Slim? GRAVITY SLIM është një teknologji unike, e cila stimulohet nën efektin e rritjes së gravitetit si dhe llambave me ngjyrë të kuqe. Këto dy efekte krijojnë një rritje të temperaturës së trupit dhe normës metabolike në 17%. Kjo sjell uljen në peshë në mënyrë efektive dhe të shpejtë. Si funksionon Gravity Slim? Parimi i funksionimit është i thjeshtë dhe logjik. Ushtrimet bëjnë që 70% e masës trupore të ngjitet në pjesën e sipërme duke ndikuar në uljen e masës trupore në pjesën e poshtme. Forca gravitacionale ndikon në mënyrë të drejtpërdrejtë tek kofshët, ijet dhe të pasmet. Benefitet e tjera nga Gravity Slim?

1. Jo thjesht peshë e humbur, lëkurë e bukur gjithashtu. Kjo lloj metode jo vetëm ndikon në dobësimin në kohë të shkurtër, por dhe përmirësimin e elasticitetit të lëkurës dhe formave muskulore.

2. Ushtrime "xhentile", rezultate të mahnitshme Gravity Slim i ngjan një ecje të lehtë pa stres, pa dhimbje dhe rënie efikase.

3. Modele stërvitje të përshtatshme për të gjithë. Duke punuar me ekspertë të ndryshëm kemi gjetur disa lloj tipesh të cilët përfitojnë nga kjo metodë dobësimi, por është 99% e aplikueshme në çdo model.

4. Mund të punosh më gjatë dhe pasi ke ndaluar. Rritja e temperaturës së trupit me këtë metodë jo vetëm që shkakton uljen në peshë, por dhe tonifikimin e trupit, pa procese të tjera. Mjafton të thahesh pas 2 orëve ushtrime me peshqirë. 800 kalori te humbura në një seancë

• Llogaritja bazohet në një person që peshon 90 kg

• Drita infra e kuqe në 40°

• Graviteti në 15 kg

• Shpejtësia e ecjes 6 km/h Në 10 - 12 seanca arrihen gjashtë qëllimekryesore, në lidhje me shëndetin dhe bukurinë trupore:

1. Reduktimi i celululitit dhe zonave yndyrore
2. Përmirësimi qarkullimit
3. Lëkurë më e butë
4. Përmirësimi i qarkullimit të gjakut dhe sistemeve limfatike
5. Reduktimi i shfaqjes së variçeve
6. Eliminimi i toksinave të akumuluara

Albert Z. ZHOLI

 Komento artikullin!


Security code
Fresko kodin e sigurisë!

Autor të ndryshëm