Menu

Papa: Interneti – 'dhuratë nga Zoti'

User Rating:  / 1
PoorBest 

Papa i Romës - Françesko

Papa Francesko thotë se Interneti është "dhuratë nga Zoti" që mund t;i ndihmojë njerëzit me kultura dhe origjinë të ndryshme, të komunikojnë me njëri- tjetrin.

Megjithatë, Papa theksoi se Interneti, po ashtu, mund t'i izolojë njerëzit, nëse ata u qasen opinioneve që i konfirmojnë idetë e tyre.

Në një deklaratë të shkruar, Papa ka kërkuar nga shfrytëzuesit e Internetit, që me kujdes t'i dëgjojnë edhe idetë e të tjerëve dhe të përpiqen t'i kuptojnë pikëpamjet e tyre.

Papa i ka inkurajuar më tepër se një miliard katolikë në botë për tu angazhuar në dialogun me njerëzit e feve të ndryshme.Komento artikullin!


Security code
Fresko kodin e sigurisë!

Autor të ndryshëm