Menu
Display # 
Title
PES 2013 me flamurin e Kosovës
Shumica e shfrytëzuesve të Windows përdorin OpenOffice
Vetëm edhe dy vite mbështetje për XP dhe Office 2003
Flashback, sulmi më i tmerrshëm i Mac OS
Photoshop CS6 shkarkohet më shumë se 500 milionë herë
Amazon nxjerr në treg Kindle Touch
Australianët paditin Apple
Adobe Photoshop CS6 falas, për momentin
Për herë të parë Chrome tejkalon Internet Explorer
Windows 8 pritet të dalë në tetor
HP të kombinojë njësitë për printim dhe PC
Apple fundjavë rekord për iPad-in e ri
Nokia në përgatitje të një tableti
Mundësohet ndryshimi i shfletuesit në Windows 8
Mbrojeni kompjuterin me AVG 2011
Ndryshimet në mes të përdoruesve të PC-së dhe Mac-ut
Symantec sjellë siguri për ndërmarrjet
Çfarë është Linux?
Përdorni USB për të instaluar Windows 7 – edhe në një netbook!
HP prezanton në Prishtinë, mundësitë e reja të magazinimit
5 alternativat më të mira pa pagesë për Microsoft Word
Kompjuterë iMac
Dhjetë arsyet për të përdorur Windows 7
Acer Iconia Touchbook – koncepti i laptopit me dy ekrane
Dell Inspiron Duo në shitje
Toshiba Folio 100 në shitje
Si njihen dobsit e pikave te siguris??
Final Burner Free
Gjejë licensat me License Crawler
11 Antispy Programe Gratis
43 OpenSource Programe
Ndërprej Windows Defender
Installimi paralel Vista - XP
Spiunazh Malware meqense i mbrojtur nga Antivirus Software
Variant i fundit i Krimbit "Conficker" u jep studijuesve të Malvare shenja misterike
Info rreth fjalive në PC
Installo Teamviewer

Autor të ndryshëm