Menu

Apikacion i ri "Hello"

User Rating:  / 0
PoorBest 

Hello, është aplikacion mobil për iOS dhe Android, që mundëson komunikim falas për 2 minuta me persona të ndryshëm gjithandej botës, por që tani me versionin më të ri mundëson edhe disa veçori si: dizajn tërësisht i ri, vazhdim i bisedës, lidhje brenda apo jasht shtetit me të cilin janë regjistruar, mundësinë për të shtuar miq, etj.

Shpresojmë ta keni rastin ta provoni aplikacionin në pajisjen tuaj iPhone ose Android.

Falemnderit për mbështetje!

Ekipi realizues i aplikacionit Hello!
Prishtinë, 12 Janar 2017

 Komento artikullin!


Security code
Fresko kodin e sigurisë!

Autor të ndryshëm